Офис сгради

ОФИС СГРАДА ГР. ПЛЕВЕН


Реновирана сграда от 30-те години на миналия век, в центъра на града.

гр. Плевен, ул. "Бъкстон" №7
Телефон 02/960 01 17, 0888 337 184
Факс: 02/960 01 02
E-mail: tsenov_n@darikimoti.bg